Açıklama
Çayın en popüler karışımlarından biri olan English Breakfast, ilk olarak 19. yüzyılda Edinburgh’de sadece ‘Kahvaltı Çayı’ olarak icat edilmiş, daha sonra Kraliçe Victoria’nın bu çay karışımını tüm İngiltere’de yaygınlaştırdığına inanılmaktadır. English Breakfast çayımız yaz aylarında toplanan tam gövdeli Assam çayları ve Sri Lanka’nın dağlık bölgelerindeki yüksek kaliteli çayların harika uyumunun bir sonucudur. Assam çaylarının yumuşak ve pürüzsüz tatları ile gerçek bir lezzet derinliği katan Sri Lanka’nın altın görünümlü çay yaprakları harika bir İngiliz kahvaltı çayını sunmaktadır. Harika bir fincan çay için değerli bir yolculuk.
İdeal Hazırlama Şartları
Fincan başına 1 tatlı (1.5 gr) kaşığı çay, 250ml taze ve filtrelenmiş 90°C’lik su, 3-5 dakika demleme süresi
İçindekiler
Assam siyah çayı, Sri Lanka siyah çayı
Kafein İçeriği
Kutu içerisindeki çay miktarı: 75 gr
Raf ömrü: 2 yıl
Menşei Ülke: Sri Lanka, Hindistan
Ek bilgi
Gramaj |
---|