Açıklama
Assamica Chocolate, Hindistan’ın çay üreten güçlü bölgesi Assam’dan gelen hoş, gevşek yaprak çay ile gerçek kakao, doğal çikolata aroması, kakule ve zencefil parçaları harmanlanarak oluşturulmuştur. Belirgin bir koyu çikolata notasına sahip bu zengin çay, mükemmel lezzete ve rahatlatıcı karaktere sahiptir. Bu zarif çayımıza süt ekleyerek süt ve çikolata uyumunun keyfini çıkarabilirsiniz.
Sıcak Demleme
Fincan başına 1.5 tatlı kaşığı çay (2.5 gr), 250ml taze ve filtrelenmiş 90°C’lik su, 3-5 dakika demleme süresi
Soğuk Demleme
(İki kişilik)
4 tatlı kaşığı çayı 90 °C’lik 250ml suda 4-5 dakika boyunca demleyin. 15 dakika soğuması için bekleyin (bu sırada dilerseniz bal veya şeker ile tatlandırabilirsiniz). Ardından çayınıza 250ml buzlu su ekleyerek karıştırın.
İçindekiler
Assam siyah çayı, kakule, kakao parçaları, zencefil, doğal aroma
Kafein İçeriği
Kutu içerisindeki çay miktarı: 75 gr
Raf ömrü: 2 yıl
Menşei Ülke: Hindistan